This large Victorian house in North Oxford Victorian Suburb Conservation Area was converted into apartments in the 1970s. The first floor apartment had an extension at the side added, built on the existing flat roof terrace. A store room at the landing was converted into a cloakroom with new window and tiled floor. Refurbishment also included electrical rewiring, opening the chimney in the kitchen, adding acoustic insulation within the floor and replacing old pine floor boards with engineered oak floor. Bathroom and kitchen were also modernised.

The second floor apartment in this Victorian house in conservation area had a windowless narrow bathroom and a gully kitchen in the smaller of the two front rooms. We enlarged the kitchen to occupy the whole of this room taking down the partition and removing the bathroom fittings. The shower room and toilet was then installed in the existing cloakroom. The old pine floorboards were replaced with floating floor and acoustic insulation added between floor joists.